Кратки новини

Партньори и програми

  Microsoft IT Academy

 

 

Коледа е! Печат Е-поща
Неделя, 19 Декември 2010г. 19:12ч.

ilex01predi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уважаеми ученици,

скъпи колеги,

  

В дните преди Рождество Христово и в очакване на Новата 2011 година, когато честваме празниците в духа на най-добрите български традиции, да си пожелаем да запазим магията на Коледната нощ през цялата година. По стародавна традиция в тези мигове ние преоткриваме себе си и своята вяра в доброто. Очарование се крие в тази чудна нощ. Осребреният цвят потъва в бялата тишина на очакването, коледарска песен звучи като молитва и благослов, бъдникът в огнището припламва, дал топлина на хората. Изправени пред Коледното вълшебство, ние отброяваме поредната година от нашия живот, припомняме изгряла или отишла си мечта, възкресяваме надежда за нещо хубаво и светло.

  

Нека запазим чистотата на мислите и щедростта на сърцата си!

Нека доброто ражда добро!

Нека огънят в огнището не загасва!

Бъдете здрави и истински щастливи!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Нека е мирна и щастлива Новата 2011 година!

  

Цветана Кюмюрджиева

Директор

Природоматематическа гимназия 

"Академик Иван Гюзелев"

 


 

Ученическият съвет при ПМГ кани всички на

КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЛ!

 
На 23 декември, след последния час, в стола на гимназията ще се проведе КОЛЕДЕН БАЛ под надслов

"Да помогнем на Илиан Панов"

  

Илиан е в будна кома и се нуждае от скъпоструващо лечение  и животоподдържащи медикаменти. Нека докато се забавляваме да съберем средства за Илиан и подпомогнем неговото възстановяване! Повече за каузата можете да научите ТУК , а за всички, които искат да помогнат, ето банковата сметка, открита в "Прокредит банк" на името на майка му, Йонка Генчева Панова: BGN/ BG61PRCB92301032285518.

 

По инициатива на Ученическия съвет от 20 до 23 декември в училище ще се проведе коледен благотворителен базар, средствата от който ще бъдат дарени за лечението на Илиян. Опитайте нашите коледни сладкиши, подарете си (с)ръчно изработени бижута, поздравете близки и приятели с красивите ни коледни картички! На тържеството ви очакват томбола с награди, хубава музика и... много изненади!

  

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

 
© 2005-2019 ПМГ 'Академик Иван Гюзелев' гр. Габрово | За нас