Кратки новини

Партньори и програми

  Microsoft IT Academy

 

 

Карта на сайта Начало Актуални Новини На добър час, випуск 2011!
На добър час, випуск 2011! Печат Е-поща
Сряда, 11 Май 2011г. 22:20ч.

Днес Випуск 2011 от Природоматематическа гимназия „Академик Иван Гюзелев” се сбогува със своето училище - света на красивата младост, на познанието, на доверието и смислените занимания. Датата на раздялата е свята, защото на този ден  се чества празникът на славянските покровители Св. Кирил и Св. Методий. Зрелостниците са 98, обучавани в 4 профила – математика, информатика, информационни технологии и биология. Звездните деца на училището, утвърдили неговия интелектуален авторитет на множество национални олимпиади, състезания и конкурси са Мария Станчева, Богомил Паралчев, Мартин Никовски, Николай Йорданов, Георги Георгиев, Георги Атанасов, Габриела Колева, Вериника Йосифова, Кристияна Добрикова, Гергана Горанова, Христо Симеонов и др. За тях са предназначени символичните отличия – номинации за интелект, амбиция и значими постижения.

   

 

DSC09757


  

Последните споделени думи в скъпото за учениците  пространство бяха:

„Празникът-ден, който избистря смислите, ден-памет за високото, ден глътка от чистото, ден-следа от стойностното. Ненапразен ден, до който достигаш по своите пътеки, за да откриеш малката безкрайност на собствения си голям път. Да бъдат благословени свише нашите животи –приказките, написани от Божията ръка!

Сбогом,приятели!

Ще ни липсвате, когато сме тъжни. Ще ни липсвате, когато сме самотни. Но най-много ще ни липсвате, когато сме щастливи.”

  

  

 

 

 


 
© 2005-2019 ПМГ 'Академик Иван Гюзелев' гр. Габрово | За нас