Кратки новини

Партньори и програми

  Microsoft IT Academy

 

 

Мениджър за един ден Печат Е-поща
Сряда, 07 Ноември 2018г. 15:45ч.

Мениджър за един денПо инициатива на Джуниър Ачийвмънт България на 30 октомври 2018г.  се проведе събитието  „Мениджър за един ден“, което дава възможност на младите хора  да се докоснат до своята избрана професия.

 

В него взе участие Виктория Колева от 12б клас, която беше част от екипа на ВАПТЕХ ЕООД – гр. София. Фирмата е доказана на световния пазар, чиято история започва от началото на 20-ти век… -  глобален доставчик на продукти, услуги и цялостни решения за водноелектрически централи, металообработващата промишленост и технологии за опазване на околната среда.

 

„Запознах се с работата на голяма част от заеманите длъжности -  юристи, финансисти , инженери, маркетинг специалисти, търговски представители…. Позицията ми беше експерт-продажби и  в рамките на работния ден трябваше да проуча фирмите , занимаващи се с водноелектрически централи на територията на Филипините и Непал. Благодаря на ВАПТЕХ ЕООД – гр. София за възможността, макар и за един ден,  да съм част от реалния свят на бизнеса.“– сподели самата Вики.

 

 
© 2005-2019 ПМГ 'Академик Иван Гюзелев' гр. Габрово | За нас