Кратки новини

Партньори и програми

  Microsoft IT Academy

 

 

конкурс за извънкласна дейност 2012 Печат Е-поща

    Петият конкурс за работещите в сферата на извънкласната дейност, организиран от Международната фестивална програма на детското творчество "Приятели на България" съвместно с МОМН и Синдиката на българските учители, завърши с награждаване в КК Албена.
   Старши учителят по български език и литература в ПМГ "Акад. Иван Гюзелев" - Габрово и ръководител на ТФ "Движение" Марияна Митева получи "Златна значка" и диплом за цялостната й дейност с подрастващите в направление "Театър"
   Честито г-жо Митева!

 


 
Пролетен турнир по информатика – юни 2012 Печат Е-поща

       От 08 до 10 юни 2012 година в Пловдив се проведе Националният пролетен турнир по информатика, в който182 ученици от III до XII клас от цялата страна се състезаваха в пет групи. Учениците от нашия отбор по информатика с ръководител Младен Манев се представиха достойно и показаха, че са сред най-добрите, като спечелиха три медала във възрастови групи D и Е. Със златен медал е удостоена Цвета Тодорова от 5 “а”клас, със сребърен медалГеорги Генков от 6 “а”клас, а с бронзов медалВиктор Венков от 5”а” клас.

 
Достойно представяне на Националната олимпиада по информатика - 2012 г Печат Е-поща

     От 4 до 7-ми май 2012 г. в гр. Ямбол се проведе Националният кръг на 28-мата олимпиада по информатика. С най-висок резултат от нашата гимназия е Цвета Тодорова от V”а” клас, която е на IV-то място в класацията. Достойно се представиха и Маргарита Моллова от V”а” клас, Георги Генков от VI”а” клас, Рали Ралев и Мирослав Тетевенски от XI”б” клас. Всички са удостоени със сертификати за участие и награди.

 
VII Национален ученически театрален фестивал - 2012 Печат Е-поща

     Театрална формация "Движение" се завърна от VII Национален ученически театрален фестивал "Малкият принц"-Велико Търново 2012г. с второ място! Младите театрали, с ръководител Марияна Митева, дадоха всичко от себе си, за да може посланието на философския текст на великия мъдрец Радичков да стигне до душите и сърцата на всички зрители в залата на ДТ "К.Кисимов"-Велико Търново.Задачата им не е лека, защото тайните на Радичков са безсмъртни.Простосмъртен е само живият пророк.

 

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща > Край >>

Страница 1 от 7
© 2005-2019 ПМГ 'Академик Иван Гюзелев' гр. Габрово | За нас