Кратки новини

Партньори и програми

  Microsoft IT Academy

 

 

Карта на сайта Начало Постижения Постижения 2014/2015 ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ОТНОВО С МЕДАЛИ ОТ НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ
ПРИРОДОМАТЕМАТИЧЕСКА ГИМНАЗИЯ ОТНОВО С МЕДАЛИ ОТ НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ Печат Е-поща

 

От 27 февруари до 1 март 2015 г. в гр.Велико Търново се проведоха Зимни състезания по информатика.

Квотата за Габровска област от 12 участници беше изцяло запълнена от ученици от ПМГ „Акад. Иван Гюзелев“. 

 

         

     Във възрастова група 4-5 клас Мартин Копчев завоюва първо място и златен медал с пълен брой точки – 300 и остави зад себе си ученици от СМГ и МГ – Варна. Мартин оглавява не само листата на най-добрите информатици в България в неговата възрастова група, но е и най-добрият математик в страната!

     В същата група на четвърто място се класира и Никола Максимов, като разликата в точките му спрямо третото място е незначителна.

     Адриян Ибовски от 7 клас е на първо място и със златен медал във възрастова група 6-7 клас.  За него това е поредно блестящо представяне в областта на информатиката, редом с успехите му по математика.

     Пламен Динев от 7 клас е на трето място и с бронзов медал в същата група. Той също е  изявен математик. Добрин Башев, който е само в 6 клас, постигна висок резултат с 9 място и оценка много добър 5.33.

     Цвета Тодорова от 8 клас продължава с успехите си от предходни години и се представи убедително. Тя се класира на пето място с оценка отличен 5.54, като в тази група борбата е изключително оспорвана и разликата в резултатите е минимална.

Благодарности на екипа от преподаватели, които работят всеотдайно с учениците. 

 
© 2005-2019 ПМГ 'Академик Иван Гюзелев' гр. Габрово | За нас